Product Photography Smartphone

Regular price RM70.00 MYR Sale price RM50.00 MYR Save RM20.00 MYR
/

INFO KELAS 
Terbuka sepanjang masa!

 

Pernah kita alami keadaan dimana produk jualan dah bagus tapi susah nak menjual? Penat share pada semua orang tapi tak ramai pun ambil perhatian. Itu la, jangan tak tahu nak menjual barang secara online ni pun perlukan seni yang tersendiri.

Yang utamanya, set dalam minda kita "A picture is worth a thousand words", jadi produk kita wajib ada gambar pengenalannya sendiri. Bukan gambar sembarangan, tapi kita kena pastikan foto produk yang kita nak jual tu betul-betul menampakkan ciri istimewanya dan dipersembahkan dalam suasana yang mampu membuatkan bakal pelanggan terngaga melihatnya.


Dari situlah kita akan dapat memujuk mereka membeli produk kita tanpa perlu untuk bercakap banyak.

Macam mana nak tangkap gambar yang mampu "wow" kan bakal pelanggan? Sebab tu lah diwujudkan kelas produk fotografi ini yang mana akan mengajar anda cara terbaik dan mudah mengambil gambar produk dengan smartphone sahaja.  

 

APA YANG AKAN ANDA PELAJARI?
1. Teknik shoot gambar produk
2. Composisi dan element dalam product photography
3. Teknik pencahayaan
4. Teknik angle yang terbaik
5. Penggunaan props dan background
6. Editing mudah menggunakan smartphone

 

MATLAMAT KELAS
Selesai kelas Product Photography Smartphone ini anda akan mahir dengan teknik mengambil gambar produk yang menarik tumpuan dan setanding dengan gambar profesional.

 
PERALATAN YANG DIPERLUKAN
1. Smartphone
2. Artificial light (digalakkan)
3. Produk (digalakkan)
4. Props - ingredients makanan tersebut (digalakkan)
5. Tapak plain yang boleh digunakan sebagai background (digalakkan)


MENGAPA ANDA WAJIB SERTAI KELAS INI 
1. Kelas dilakukan secara online, tak perlu nak keluar rumah.
2. Ada nota dan video Live bersama cikgu.
3. Boleh lihat siaran ulangan, jika tidak berkesempatan pada waktu yang ditetapkan. 
4. Belajar secara ‘step-by-step’ dengan penyampaian yang mudah difahami.
5. Harga yuran kelas yang sangat berbaloi hanya RM70 SAHAJA.

 
PENDAFTARAN DAN PERJALANAN KELAS
1. Untuk mendaftar, tekan pada butang "add to cart" dan "check out".
2. Apabila anda sudah membuat bayaran, anda boleh semak email anda untuk link kelas. Anda akan menerima email resit bayaran dan email dari Saiful Nang Academy.
3. Anda boleh klik URL link yang diberikan untuk masuk ke kelas online.
4. Sila masukkan email dan kata laluan yang telah didaftarkan di website Saiful Nang Academy. Kemudian pilih kelas yang anda daftar untuk mengikuti kelas pada tarikh dan masa yang telah ditetapkan.
5. Setelah berjaya masuk ke kelas Live, sila baca panduan perjalanan kelas yang terdapat di bahagian Pengenalan.
6. Selepas kelas tamat, anda boleh sertai Community Group untuk sesi soal jawab bersama tenaga pengajar. Assignment atau pun task yang diberikan oleh tenaga pengajar juga boleh dihantar melalui ruangan itu untuk dikritik bagi penambahbaikan.
7. Jika terlepas sesi kelas live, tidak mengapa jangan risau. Anda masih boleh menonton semula video rakaman kelas dalam tempoh 30 hari.
8. Sebarang transaksi pembayaran yang telah dilakukan TIDAK AKAN DIKEMBALIKAN 

TESTIMONIAL