Product Videography

Regular price RM140.00 MYR Sale price RM100.00 MYR Save RM40.00 MYR
/

INFO KELAS 
Terbuka sepanjang masa!


Dah pandai kan ambil gambar produk dengan menarik dan berkesan, so tiba lah pula masa untuk kita tambah skill mengambil video pula. Apa yang best pasal ambil video produk ni?

Yes, dengan video kita akan mampu bercerita tentang produk kita dengan lebih menarik, lebih artistik dan lebih hidup apabila dipersembahkan kepada bakal customer.

Zaman smartphone sekarang ini, kita dah tak perlu berbelanja tinggi membeli equipment mahal untuk hasilkan video yang baik, cukup dengan kita menambah pengetahuan dalam bidang videografi dan mempraktikkannya selalu. Tidak mustahil kita juga mampu menghasilkan video produk yang menepati piawai profesional. 

Yang pastinya, pelaburan yang kita keluarkan untuk belajar tidak akan sia-sia dan memberi pulangan yang berbaloi.

 

APA YANG AKAN ANDA PELAJARI?
1. Teknik shoot video produk.
2. Composisi dan element dalam product photography.
3. Teknik pencahayaan.
4. Teknik angle yang terbaik.
5. Penggunaan props dan background.
6. Editing mudah menggunakan smartphone.


MATLAMAT KELAS
Selesai kelas ini anda akan mahir dengan teknik mengambil video produk yang menarik tumpuan dan menepati piawaian industri.


PERALATAN YANG DIPERLUKAN
1. Smartphone
2. Artificial light (digalakkan)
3. Produk (digalakkan)
4. Props - ingredients makanan tersebut (digalakkan)
5. Tapak plain yang boleh digunakan sebagai background (digalakkan)

 

MENGAPA ANDA WAJIB SERTAI KELAS INI 
1. Kelas dilakukan secara online, tak perlu nak keluar rumah.
2. Ada nota dan video Live bersama cikgu.
3. Boleh lihat siaran ulangan, jika tidak berkesempatan pada waktu yang ditetapkan. 
4. Belajar secara ‘step-by-step’ dengan penyampaian yang mudah difahami
5. Harga yuran kelas yang sangat berbaloi hanya RM140 SAHAJA.

PENDAFTARAN DAN PERJALANAN KELAS

1. Untuk mendaftar, tekan pada butang "add to cart" dan "check out".
2. Apabila anda sudah membuat bayaran, anda boleh semak email anda untuk link kelas. Anda akan menerima email resit bayaran dan email dari Saiful Nang Academy.
3. Anda boleh klik URL link yang diberikan untuk masuk ke kelas online.
4. Sila masukkan email dan kata laluan yang telah didaftarkan di website Saiful Nang Academy. Kemudian pilih kelas yang anda daftar untuk mengikuti kelas pada tarikh dan masa yang telah ditetapkan.
5. Setelah berjaya masuk ke kelas Live, sila baca panduan perjalanan kelas yang terdapat di bahagian Pengenalan.
6. Selepas kelas tamat, anda boleh sertai Community Group untuk sesi soal jawab bersama tenaga pengajar. Assignment atau pun task yang diberikan oleh tenaga pengajar juga boleh dihantar melalui ruangan itu untuk dikritik bagi penambahbaikan.
7. Jika terlepas sesi kelas live, tidak mengapa jangan risau. Anda masih boleh menonton semula video rakaman kelas dalam tempoh 30 hari.
8. Sebarang transaksi pembayaran yang telah dilakukan TIDAK AKAN DIKEMBALIKAN 

TESTIMONIAL